Dom > Vijesti > Sadržaj

IZVRŠAVANJE VIJESTI - CryoKING Crown upravlja uzorcima Nacionalnog muzeja prirodoslovlja

Jun 03, 2017

Nakon sveobuhvatne evaluacije, Nacionalni muzej prirodnih znanosti (Tajvan) odabrao je CryoKING sustav upravljanja biobankingom kako bi upravljao svojim golemim uzorcima. Na temelju informatizacije, automatizacije i modularizacije CryoKING-a, Nacionalni muzej prirodnih znanosti ostvaruje sveobuhvatnu nadogradnju upravljanja uzorcima.

National Museum of Natural Science.jpg

Kao jedan od najzahtjevnijih muzeja u Tajvanu i jedan od najposjećenijih mjesta u Taichungu, Muzej je u istaknuto društvu Muzeja nacionalnih palača u Taipeiu i Nacionalnog muzeja znanosti i tehnologije u Kaohsiungu. Više od 50 stalnih izložbenih područja obuhvaćaju teme astronomije, svemirske znanosti, paleontologije, ekologije, dragulja i minerala, ljudskih kultura, tropskih biljaka i geologije. Svake godine Muzej pohranjuje goleme globalne biljne sjemenke i korjenaste uzorke, posebno ugrožene biljke. Uz sve veći broj uzoraka koji se pohranjuju, tradicionalno umjetno upravljanje ne može više odgovarati zahtjevu učinkovitog upravljanja uzorcima. Stoga se Muzej suočava s izazovom upravljanja trilijuna uzoraka sigurno i učinkovito.


Slaba učinkovitost, zamorna radnja, niska sigurnost i ostali nedostaci zadržavaju razvoj biobanki. Kako bi riješili i okončali ove nedostatke, kao dobavljač kompletnih rješenja za biobankiranje, Biologix je pokrenuo CryoKING Crown, cjeloviti softver za upravljanje biobankingom koji je siguran, vrlo učinkovit i napredan. Prilagođena rješenja, profesionalna savjetodavna usluga i učinkovita usluga nakon prodaje ... CryoKING Crown povećat će učinkovitost upravljanja biobankingom.


Temeljem osnovnih usluga inteligentne, modularizacije informatizacije, velike pohrane podataka i prilagodbe, softver za upravljanje biobankingom CryoKING Crown poboljšat će upravljanje uzorcima informacija Muzeja, a značajno će se promicati skladištenje i upravljanje uzorcima.