Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpornona PCR cijevi

Jan 20, 2017

PCR (lančane reakcije polimeraze) je tehnika molekularne biologije da pojača jednom primjerku ili nekoliko kopija dijela DNA preko nekoliko redova veličine, generatorski agregat tisuća na milijune primjeraka određene sekvence DNK. To je jednostavan i jeftin alat da pojača usmjerena segment DNK, koristan za takve svrhe kao i dijagnozu i praćenje genetskih bolesti, Identifikacija (u području forenzike) i proučavanje funkcija ciljani segment DNK. Na PCR se obično provodi u PCR cijev u termalnom biciklista. Debljina, Toplinska vodljivost materijala, mehanička izvedba i drugim tehničkim svojstvima proizvoda PCR će imati izravan utjecaj na testove i rezultate. Obično, PC cijevi, izrađen od medicinskog kvalitetnog polipropilena, bi trebao biti lako otvoriti, vrijeme osigurati čvrsto brtvljenje kako bi se spriječilo isparavanje u PCR. Osim toga, trebale bi osigurati učinkovit i homogeno topline u uzorku Debljina stjenki i površina glatka zida. I cijevi osigurati najviši stupanj čistoće.


Biologix PCR cijevi (pojedinačne cijevi i cijevi 8-strip) posjedovati sljedeće prednosti: Ultra tanki zid cijevi osigurati brže grijanje i hlađenje, visok stupanj transparentnosti dozvoljava za lahak promatranje uzoraka. Eksplozije je moguće crtati. Zasvođen kape osigurati efikasan topline i ravne kape su idealni za Real-time PCR (qPCR). Raznim bojama za pojedinačne cijevi su dostupne.


DNase, RNase i endotoksina besplatno. Oni odgovaraju većini standardnih thermocyclers.


U praksi, PCR može uspjeti iz raznih razloga, dijelom zbog svoje osjetljivosti na onečišćenje uzrokuje pojačanje podmetnut DNK proizvoda. Stoga, kvaliteta PCR je neophodna za korisnika i proizvođača.