Dom > Vijesti > Sadržaj

Dobre vijesti Opet: UNODC odobrava CryoKING 2D Storage Syste

May 27, 2017

Vijesti iz tvrtke Biologix Europe GmbH! Još jedna uspješna opskrba CryoKING 2D sustavom pohrane: CryoKING 2D sustav za pohranu odobren je od laboratorija UNODC-a (Ujedinjenih naroda o drogama i kriminalu) za prikupljanje i upravljanje uzorcima ljudskih virusa. CryoKING 2D sustav za pohranu pomaže istraživačima da spriječe i suzbijaju AIDS, tuberkulozu i druge zarazne bolesti.

UNODC je globalni lider u borbi protiv nedopuštenih droga i međunarodnog kriminala. Osnovana 1997. godine spajanjem programa Ujedinjenih naroda za kontrolu droga i Centra za prevenciju međunarodnog kriminala, UNODC djeluje u svim regijama svijeta kroz veliku mrežu terenskih ureda. U svakom trenutku, više od 10,2 milijuna ljudi se održava u kaznenim ustanovama širom svijeta. Globalno, zatvore karakterizira relativno velika prevalencija HIV-a, virusa hepatitisa B (HBV), hepatitisa C virusa (HCV) i tuberkuloze (TB), kao i povećanog rizika ugovaranja takvih bolesti i smanjenog pristupa zdravstvenim uslugama. Stoga je u početnoj fazi zaraznog virusa neophodno sakupljati i pohranjivati ​​uzorke virusa brzo i učinkovito, što je u skladu s idejama CryoKING 2D sustava pohrane: sigurne, napredne i visoko učinkovite.

 

Biologix CryoKING 2D sustav za pohranu ključni je dio Biologix kompletnih rješenja za biobankiranje, a integrirana informatizacija, opremljena patentiranim "Multi Coding", doseže vrhunsku razinu u riječi. Da bi se osigurala sigurnost i čistoća sustava CryoKING 2D skladištenja, strog izbor materijala i testovi kvalitete prvi su korak. Inovativni dizajn proizvoda prema općim međunarodnim standardima zadržava CryoKING 2D sustav za pohranu uvijek naprednim. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, unaprijed postavljene 1D crtične kodove i digitalne kodove sa strane kako bi se izbjegle nestale papirne oznake u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Više kodiranje identifikacije 2D crtičnog koda, 1D crtičnog koda i digitalnog koda na istoj bočici nudi jednostavno čitanje i kompatibilno je s raznim skenerima.


UNODC odobrava CryoKING 2D sustav pohrane radi povećanja učinkovitosti prikupljanja uzoraka na licu mjesta i upravljanja uzorcima. UNODC ima posvećenu namjeru za okončanje AIDS-a do 2030. godine, ostavljajući nitko iza sebe. CryoKING 2D sustav za pohranu pomoći će UNODC-u da ostvari ovaj cilj. Kako bi se isporučio visokokvalitetan sustav skladištenja, Biologix se obvezuje na istraživanje i razvoj patentiranih i kompletnih rješenja za biobankiranje. Biologix je jedna od rijetkih tvrtki visoke tehnologije koja opskrbljuje kompletna rješenja za biobankiranje s hardverom i softverom. Na temelju tri osnovne usluge koje su integrirane dizajne bio-banke, opskrbe proizvodom i sveobuhvatne obuke, Biologix nudi jednokratne usluge biobankiranja visoke automatizacije, modularne funkcije, savršenu informatizaciju i duboku integraciju hardvera i softvera. Sada, Biologix je na najvišoj razini na svijetu.