Dom > Vijesti > Sadržaj

PRODATO - Biologix cijev za prikupljanje virusa za jednokratnu upotrebu&transport, medij za očuvanje

Jul 02, 2020

Zbog brzog porasta pandemije COVID-19, gotovo svaka država svijeta suočena je s neviđenim izazovom i pritiskom da sespriječiti i kontroliratipandemija. Za borbu protiv COVID-19, Biologix se opskrbljujejednokratna cijev za prikupljanje virusa& transport, medij za očuvanje za istraživače prikupljanja i rukovanja uzorcima virusa.


合影7.jpg

Čistaonica klase 100, automatsko automatsko punjenje i etiketiranje, dobro obučeni radnici,a strogi testovi omogućuju super kvalitetu proizvoda. Kako bi istraživači mogli dopustitijednokratna cijev za prikupljanje virusa& transporta, medija za očuvanje u sakupljanju virusa, Biologix je proširio proizvodne kapacitete za isporuku čim dobijemo narudžbu.


现货1.jpg现货2.jpg


Do sada, Biologix je isporučen cijevi za prikupljanje virusa za jednokratnu uporabu& prijevoz, medij za očuvanje u više različitih zemalja u Europi, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Africi i Aziji.


发货1.jpg发货2.jpg

Biologix isporučuje vrste transportnih sredstava, sredstva za čuvanje i srednjih kompleta: 6 ml epruvete koje sadrže 2 ml medija (klasično ili inaktivirano), 12 ml epruvete koje sadrže 3 ml medija (klasično ili inaktivirano), setove koji sadrže klasični ili inaktivirani medij, oralni ili nazalni bris ...Dat ćemo sve od sebe kako bismo pomogli medicinskim i istraživačima u borbi protiv COVID-19!