Dom > Vijesti > Sadržaj

PRODATO - jednokratni prijevoz virusa Tube&prijevoz, očuvanje srednje proizveden u SAD-u

Jul 09, 2020

Zbog brzog porasta pandemije COVID-19, gotovo svaka država svijeta suočena je s neviđenim izazovom i pritiskom da sespriječiti i kontroliratipandemija. Da bi se borio protiv COVID-19, Novatek se opskrbljujejednokratna cijev za prikupljanje virusa& transport, medij za očuvanje za istraživače prikupljanja i rukovanja uzorcima virusa.


合影7.jpg

Automatsko srednje punjenje i etiketiranje, dobro obučeni radnici,a strogi testovi omogućuju super kvalitetu proizvoda. Kako bi istraživači mogli dopustitijednokratna cijev za prikupljanje virusa& transporta, medija za očuvanje u sakupljanju virusa, Novatek je proširio proizvodne kapacitete za isporuku čim dobijemo narudžbu.


现货1.jpgimage.png


Do sada je Novateku isporučena cijev za prikupljanje virusa za jednokratnu uporabu& prijevoz, medij za očuvanje u više različitih zemalja u Europi, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Africi i Aziji.


发货1.jpgimage.png

Novatek isporučuje vrste transportnih sredstava, sredstva za čuvanje i srednje klase: 6 ml epruvete koje sadrže 2 ml medija (klasično ili inaktivirano), 12 ml epruvete koje sadrže 3 ml medija (klasično ili inaktivirano), setove koji sadrže klasični ili inaktivirani medij, oralni ili nazalni bris ...Dat ćemo sve od sebe kako bismo pomogli medicinskim i istraživačima u borbi protiv COVID-19!