Dom > Vijesti > Sadržaj

Informatizacija na Kriogeni bočice

Feb 14, 2017

Elektronički informacijski sustav razvija vrlo brzo u svakom polju, uključujući biomedicinska istraživanja i razvoja. U duboko smrzavanje, tradicionalni natpisi na Kriogeni bočice može poboljšati prikupljanje podataka i obradu, međutim, problemi kao što su oznake nestale, unaprijed barkod oštećenja često pojaviti i uzrokovati podataka nedostaje, stoga će uzrokovati neprocjenjiv gubitak za znanstvena istraživanja. Kako bi zadovoljili zahtjeve, unaprijed postavljene 2D linijskim kriogene bočice došao u upotrebu za cryo-prtljage. U usporedbi s tradicionalnim naljepnice, unaprijed postavljene 2D barkodova možete spremiti troškova i vremena, a više ekonomičan i učinkovit, što više, izbjeći oznake nedostaju kako bi se poboljšala sigurnost podataka. 2D linijskim kriogene bočice su izrađene od medicinskog kvalitetnog polipropilena, poboljšane aseptičke tehnike za kriogene.

Biologix 2D linijskim kriogene bočice su visoki učinak i visoke tvrd i 2D šifarnika jedinstveni mikroskopa slika kako bi se osigurala jedinstvenost crtične kodove kako bi se poboljšala sigurnost podataka. Gama zračenje sterilizirati RNase i DNase besplatno, endotoksin slobodnih i stranih DNK besplatno. Postoje područja pisanja i crni gradacija na bočice i šest vrsta boja može biti izabran za navojni zatvarači. Oni su kompatibilni sa skeneri i softver za upravljanje biobanking.

2D linijskim kriogene bočice učinkovito smanjuje uzorak oštećenja uzrokovanih naljepnica nedostaje ili crtični kod oštećenja i nudi izbor da zadovolji različite potrebe laboratorijske situacije. Oni će dostaviti siguran, učinkovit i praktičan rad u hladnom lancu za pohranu i prijenos.