Dom > Vijesti > Sadržaj

Najnovije vijesti iz Ujedinjena Republika Tanzanija-Biologix osvojio ponudu iz MoHCDGEC

Aug 31, 2017

29, Veljača 2017, Biologix osvojio ponudu od MoHCDGEC (Ministarstvo zdravstva, razvoj zajednice, spola, starijih osoba i djece) od United Republici Tanzaniji dostaviti filterom za zdravstvo trgovinama u medicinski test ili istraživanja.

image.png


MoHCDGEC je mandat za formuliranje usluge preventivne i kurativne, kemijski uprava usluge, medicinske laboratorijske usluge, medicinskih istraživanja i prehrana, medicinske zalihe, zdravstvene usluge inspekcije i više. Da se zalaže za izgradnju zdravog društva s poboljšane socijalne dobrobiti koji će učinkovito doprinose pojedinačnih i nacionalni razvoj. Kako bi se moderniziraju medicinski test i istraživanje, potrebne su kvalitetne laboratorijske potrepštine.

Biologix filterom igrati značajnu ulogu u medicinski i znanstveni test i istraživanje, a su naširoko koristi u eksperimentalne studije na tkiva stanica, proteina gena i više. Biologix savjeti izrađeni su od polipropilena medicinske i zadržavanje niske liječi Savjeti proći kroz premaz besplatno liječenje i će zagaditi uzoraka. Filteri izrađeni su od visoko hidrofobne UHMEPE i sprečavanje kontaminacije i oštećenja uzoraka omogućiti točnost i preciznost uzorka težnja. Biologix filterom zaštiti korisnika uzorak tekućine ili pare od ulaska pipeta tijelo.

image.png

Biologix se povećava unos stalno na laboratorij alata i potpunu biobanking rješenja, a posvećen je život znanosti. Sada, Biologix laboratorij alati uključuju Opći laboratorijski pribor, niz kultura stanica, mikrobiologija serije, PCR serije, drosophile serije i laboratorijske instrumente. CryoKING potpuna biobanking rješenja temelji se na integriranom biobanking dizajn, nabave proizvoda i Sveobuhvatni trening.

image.png

Biologix je posvetio sebi za ljudsko zdravlje i poboljšanje sposobnosti nezavisnih inovacija i visoke kvalitete laboratorija alata i potpuna biobanking usluga. Ovu ćemo uspješnu suradnju s MoHCDGEC će motivirati Biologix poboljšati i ažurirati medicinski i laboratorijski pribor. Biologix će ojačati svoje globalno laboratorij i biobanking usluge za poboljšanje brz razvoj života znanost i unaprijed napredak ljudskog zdravlja.

image.png