Dom > Vijesti > Sadržaj

Novi dolazni pribor - CryoKING Aluminijski stalak za zamrzavanje

Jan 15, 2018

Na temelju Bioloigix stalaka za zamrzavanje od nehrđajućeg čelika, Biologix aluminijski stalci za zamrzavanje dizajnirani su tako da odgovaraju standardnim zamrzivačima ili tekućim dušikovim spremnicima. Aluminijski stalak za zamrzavanje omogućuje laganu težinu i praktičan rad; površinska obrada anodne oksidacije omogućuje čvrstoću i otpornost na koroziju; komponente su povezane s malim zakovicama bez argonskog zavarivanja i omogućuju uštede troškova i konkurentne cijene.

image.png

image.png

Aluminijska ladica za zamrzavanje zamrzivača

Idealno za pohranu 1 inčni i 2 inčne kriogene kutije i standardne zamrzivače; Klizna izvedba ladice s presavijenim tračnicama može izbjeći mraz; Oblaganje u obliku prirubnice smanjuje grebanje , a naljepnice u boji na ladicama omogućuju brzu identifikaciju uzoraka.

image.png

Aluminijski sklop za zamrzavanje - okvirni tip

Idealno za pohranu 1 inčni i 2 inčne kriogene kutije i standardne zamrzivače; Jednostavna struktura i lagani dizajn pomažu učinkovito upravljati kriogenim kutijama.

image.png

Aluminijski stalak za zamrzavanje - vertikalni tip

Idealno za pohranu 1 inčni i 2 inčne kriogene kutije i standardne zamrzivače; Posebno prikladan za zamrzavanje tekućeg dušika

image.png

Inovacija, prepoznata kao siguran put do uspjeha, postala je kritična vještina. Biologix stalno povećava ulaz na znanstveno istraživanje i razvoj kako bi optimizirao strukturu proizvoda i poboljšala usluge CryoKING kompletnih rješenja za biobankiranje i Biolgoix opće laboratorijske zalihe. Biologix se zalaže za obogaćivanje cjelokupne linije proizvoda i poboljšanje usluga za jačanje konkurentnosti na tržištu!

image.png