Dom > Vijesti > Sadržaj

Vijesti iz Afrike - CryoKING pomaže Ruanda biomedicinskom centru za promicanje zdravstvenih usluga za stanovništvo

Oct 12, 2017

Rimski biomedicinski centar (RBC) stvoren je Zakonom br. 54/2010 od 25. siječnja 2011. godine, osnivanjem Rwanda Biomedical centre (RBC) i određivanjem njegove misije, organizacije i funkcioniranja. Njegova je misija promovirati kvalitetne pristupačne i održive zdravstvene usluge stanovništvu kroz inovativne i dokazane intervencije i prakse vođene etikom i profesionalizmom.

Biologix nudi kvalitetne usluge za RBC od 2015. CryoKING, brand Biologix, nudi izvrsno rješenje za biobankiranje za RBC i pomaže u iskorjenjivanju bolesti poput malarije, AIDS-a i drugih, kako bi promicala održive zdravstvene usluge stanovništvu , CryoKING kompletno rješenje za biobankiranje karakterizira integrirani dizajn biobankarstva, puni biobanking materijal i sveobuhvatnu obuku za biobankarstvo. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnikama, sigurno i učinkovito upravljanje, CryoKING nudi kompletne i one-stop usluge za RBC.

CryoKING 2D sustav kriogene skladištenja je značajan u sigurnom i učinkovitom skladištenju uzoraka. Uključuje 2D kriogene bočice sa bočnim crtežom i kriogensku kutiju koja se može skenirati. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, 1D barkodove i digitalne kodove na licu kako bi se izbjeglo nestanak papira i kontaminacija u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Unaprijed postavljeni 2D crtični kodovi mogu smanjiti vrijeme pripreme uzoraka i rizike u pohrani. CryoKING 2D Combo može odmah čitati skener prijenosnog računala i informacije o pohrani mogu se unositi istodobno. Nijedan zamorno ručno označavanje i učinkovitost ulaza nisu značajno promaknuti. CryoKING 2D sustav za pohranu je olakšao radni tijek biobankiranja za istraživače RBC.

image.png

Kriogene kutije su popularni alati za skladištenje i upravljanje uzorcima. Kutije čuvaju i štite kriogene bočice u redu. Kutije koje koristi škola uključuju 5 × 5 (25-jažica), 9 × 9 (81-jažica) i 10 × 10 (100-jažica) kartonske, PP i PC kriogene kutije. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Različite razdjelnice mogu se odabrati prema vrsti uzorka i uvjetima skladištenja. Plastični premaz za kartonske kutije može spriječiti vodu, a prostor za pisanje prikladan je za identifikaciju uzoraka. CryoKING nudi sigurne i učinkovite uzorke kriogene kutije za pohranu za RBC.


image.png

Uspješna suradnja s Rwanda Biomedical centrom (RBC) i drugim međunarodnim istraživačkim institutima također će potaknuti CryoKING na usavršavanje integriranih proizvoda i usluga za biobankarstvo. Biologix će stalno ažurirati laboratorijske pomagala i rješenja za biobankiranje kako bi unaprijedila brzi razvoj ljudskog zdravlja.