Dom > Vijesti > Sadržaj

Samo siguran i učinkovit Biobanking Management može zaštititi vaše visoko kvalitetne uzorke

Jun 27, 2017

Nakon što je uvedena i primijenjena Strategija preciznosti medicine, mnoga istraživačka sveučilišta i zdravstvene ustanove grade vlastite biobanke. Međutim, postoje značajne razlike u upravljanju uzorcima i kvalitetu uzoraka među biobankovima zbog nedostatka komunikacije i profesionalnih biobanki projekata.

cover 6.27.jpg

U reproduktivnom centru bolnice u Kini, izvorni podaci bili su pokriveni drugim podacima, a liječnici nisu bili sigurni tko su bili pravi vlasnici ispitnih izvješća. Naposljetku, uzeli su uzorke od pacijenata i opet pregledali pacijente.

 

Drugi primjer je iz krvi biobanke. Kada je operator izmijenio vrijeme uzorkovanja bez dopuštenja, sve informacije o tom uzorku bile su izgubljene. Za vlasnika krvi kabela, nada liječenja budućih bolesti bila je prekinuta.

image 6.27-2.jpg

Web stranica Mediapart objavila je fragmente iz propusnog pisma koje su napisali dvojica francuskih vladinih ministara koji su naveli niz očitih problema Instituta Pasteur. "Visoka vjerojatnost uništenja [uzorka] koju nisu naredili menadžeri i bez sljedivosti, odgodu od dva mjeseca u izvješćivanju o podacima nadležnim tijelima, popisima ovlaštenih osoba koje nisu prvotno dostupne, zamrzivači nisu osigurani, odsutnost video nadzora, arhivi koji nisu dostupni tijekom vikenda ”.

Zbog problema upravljanja uzorcima, Institut Pasteur nije mogao računati na 2349 bočice koje sadrže uzorke iz izbijanja SARS-a 2003. To je izazvalo paniku u cijelom svijetu. Biologix Corporation, stručnjak za biobanking usluge izražava da je strog postupak bio potreban za upravljanje uzorcima, a kompletna biobank Standardni operativni postupak bio je presudan.

 

CryoKING Kompletna rješenja za biobankiranje

CryoKING je hidrogena i biobanking brand tvrtke Biologix Corporation. CryoKING proizvodi fokusiraju se na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju kako bi ponudila cjelovito rješenje za modernu biobank. Njegova ukupna tehnologija nalazi se na najvišoj razini u ovoj industriji. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnikama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi kompletnu i jednokratnu uslugu za biobanking proizvode.

image 6.27-1.jpg