Dom > Vijesti > Sadržaj

Sigurno i praktično 2ml i 5ml kriogene bočice

Feb 05, 2017

S brzom razvoju biomedicinskih polje, znanstvene i medicinske institucije trebaju više bioloških uzoraka za duboko smrzavanje. Stoga, više kriogene bočice će se koristiti za kriogeno skladište. I bočice bi trebao biti vrlo siguran i praktičan za korištenje, materijala i tehničke udostoji su veoma važna za istraživača. 2ml i 5ml kriogene bočice su idealni za istraživanja i opći laboratorij prtljage, za tekući dušik zamrzavanje i iznimno niska temperatura zamrzivača. Općenito, napravljene su od medicinskog kvalitetnog polipropilena, a kape su eksplozije je moguće.

Biologix 2ml i 5ml kriogene bočice, radne temperature stabilna od-196 ° C 121 ° c, su poboljšani aseptičke tehnike, RNase i DNase besplatno, endotoksin slobodnih i stranih DNK besplatno. Dostupne s unutarnje ili vanjske vijak niti su bočice i vanjskim navojem bočice kape imaju ne o-prsten dok unutarnji navoj bočice kape imaju. Udostoji posebno su prikladne za samostalno funkcioniranje bez izlažu prste, smanjenje rizika od kontaminacije. Bočice su područje za pisanje, a DNA su samostojeći. Šest boja na raspolaganju.

Aplikacije 2ml i 5ml kriogene bočice postaju sve važniji u biološki ljekarne i biološka istraživanja za duboko smrzavanje. Kako bi se poboljšala učinkovitost bočice, odgovarajući proizvodi su uvijek zalaže za poboljšanje svoje istraživanje i razvoj snage. Stoga, kriogene bočice bit će sigurniji za operaciju, napredni i efikasni za cryo-prtljage.