Dom > Vijesti > Sadržaj

Sigurna pohrana, napredno upravljanje i učinkovito prepoznavanje - CryoKING kompletno rješenje za biobankiranje olakšava znanstvena istraživanja za Sveučilište Tsinghua

Jul 29, 2017

Sveučilište Tsinghua osnovano je 1911. godine, a tijekom razvoja više od 100 godina, Sveučilište Tsinghua razvilo se u prekrasnom ritmu u sveobuhvatno istraživačko sveučilište. Kao jedno od najuglednijih kineskih sveučilišta, Tsinghua je postala važna institucija za poticanje talenta i znanstvenih istraživanja. Kao vođa u znanosti o životu, Tsinghua ima standardnu biobanku i razne uzorke centara za različite znanstveno istraživačke subjekte.

3.jpg

S brzim razvojem Precision medicine, Biobanks postaju sve važniji u znanstvenim istraživanjima za istraživačka sveučilišta i druge istraživačke institute. U Tsinghua postoje razni istraživački subjekti koji trebaju ogromnu količinu uzoraka. Stoga je standardno, sigurno i informacijsko rješenje za biobankiranje značajno za svoje znanstveno istraživanje.

Biologix već dugi niz godina nudi alate za životnu znanost za Tsinghua. Na temelju integriranog projektiranja biobanke, nabave proizvoda i sveobuhvatne obuke, Sveučilište Biologix i Tsinghua ojačale su međusobnu suradnju u kompletnom rješenju biobankiranja.

Tsinghua University.jpg

CryoKIN Combo je važan CryoKING kompletan biobanking proizvode, a popularno se koristi u Tsinghua laboratorijima i istraživačkim timovima kao informacijskom sustavu za pohranu podataka. CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog priručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. CryoKING nudi siguran, napredan i učinkovit sustav za pohranu Tsinghua. CryoKING Combo je dizajniran prema Biologix inovativnom konceptu "Multi Coding". Za jednu bočicu na dnu su 2D crtični kôd, 1D crtični kôd i ljudski čitljivi brojevi na bočnoj strani. Stoga se bočice odmah mogu čitati pomoću različitih skenera.

CryoKING 2D storage system.jpg

Skeneri su važan alat za čitanje i unos podataka o uzorcima brzo i učinkovito u skladištenju i upravljanju uzorcima. Nakon godina razvoja, CryoKING skeneri sada uključuju ručne skenere (za pojedinačne bočice) i laptopa (za cijelu kutiju bočica) i integriraju optičke i infracrvene tehnike. Ima intenzivizam i modularizaciju. CryoKING skeneri su nadograđeni od laptopa za cijelu kutiju bočica (1. generacija), ručnih infracrvenih skenera za pojedinačne bočice (1. generacija), do CryoKING Maestro laptopa za cijelu kutiju bočica (2. generacija) i CryoKING Adept ručnih skenera Za pojedinačne bočice (druga generacija). Te nadogradnje nude Tsinghuu inteligentne i praktične uređaje za skeniranje kako bi čitali i unijeli informacije o uzorku točno i učinkovito.

5.jpg

Kako upravljati cijelom biobankom? Kako pohraniti, distribuirati i pratiti uzorak sigurno i učinkovito? Softver za upravljanje biobankingom je značajan. CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom, baziran na oblak poslužitelj, dizajniran je za istraživače životne znanosti da učinkovito upravljaju uzorcima. Ona može pratiti i upravljati uzorcima i podacima sa sigurnošću i stabilnošću.

6.jpg

CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom upravlja uzorcima u translacijskoj medicini, zdravstvenoj zaštiti, farmaceutskim proizvodima, biološkim istraživanjima, testovima i laboratorijima. Baza podataka CryoKING Crown softvera za upravljanje biobankingom usvaja B / S okvir, podržava više preglednika. HTML jezik Ovaj softver prikazuje lokaciju pohrane uzoraka i povezane uređaje, upravlja zajedno s podacima o pohranjivanju i podacima o kliničkim istraživanjima i drugima, podatke o skupnim uvozima i izvozu radi promicanja učinkovitosti upravljanja; Upravlja povezanim uređajima kako bi zadovoljio potrebe korisnika prilagođenih postavki; Provjerite rezultate na višoj razini i možete konzultirati rezultat. CryoKING postavlja različite uloge, uključujući gumbe, okvire i popise i tako dalje, u skladu s različitim situacijama radi poboljšanja sigurnosti podataka i privatnosti podataka o uzorku.

Znatan napredak i ključna postignuća istraživanja životnih znanosti, medicinskih eksperimenata i istraživanja ovise o vrhunskoj kvaliteti uzoraka. CryoKING nudi kompletna rješenja za biobankiranje za jačanje upravljanja uzorcima. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnologijama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi cjelovitu i jednokratnu uslugu znanstvenim sveučilištima, bolnicama i medicinskim institutima. CryoKING im pomaže u poboljšanju sigurnosti i informatizacije biobanki. CryoKING će ojačati svoje globalne usluge biobankinga kako bi unaprijedila brz razvoj Precision Medicine i životne znanosti.