Dom > Vijesti > Sadržaj

Najnovije vijesti-CryoKING surađuje s biostimom na prehranu i istraživanjima medicinskih sestara

Oct 26, 2017

CryoKING, brand Biologix, već godinama surađuje s tvrtkom Biostime Inc. Guangzhou na istraživanje prehrane i skrbi i pomaže tvrtki Biostime Inc. Guangzhou da postane globalni lider u premium industriji prehrane i wellness industrije.

image.png

BIOSTIME Group nastoji postati globalni lider u premium prehrambenoj i wellness industriji, sa "zdravije i sretnije ljude" svoju misiju. Grupa ima vodeće mjesto na kineskom tržištu prehrane i njege za bebe i na tržište australskog vitamina, biljnih i mineralnih dodataka. Biostime Inc. Guangzhou je jedna od četiri glavne osnove i globalizacija proizvodnje. Njegova obitelj proizvoda uključuje vrhunske probiotičke dodatke za djecu, mliječne proizvode i suhe proizvode za dječju hranu, proizvode za njegu beba i druge proizvode za prehranu i njegu za odrasle.

image.png


Biostime Inc. Guangzhou ima središnji laboratorij i R & D centar BIOSTIME Grupe. Kako bi se uzorci čuvali i upravljali strogo i učinkovito, Biostime Inc. Guangzhou odabrao je CryoKING u svojim istraživanjima za prehranu i njegu. CryoKING nudi kompletnu rješenja za biobankiranje za Biostime Inc. Guangzhou temeljenu na integriranom dizajnu biobanke, biobanking materijalima i sveobuhvatnoj obuci i tehničkoj podršci. CryoKING usluge one-stop biobankinga sadrže visoku automatizaciju, naprednu modularizaciju, savršenu informatizaciju i integraciju hardvera i softvera.

image.png

U središnjem laboratoriju CryoKING kriogene bočice skrbe o vrijednim raznim uzorcima za istraživače. Postoje 3 šifre na jednoj bočici: 2D crtični kôd, 1D crtični kôd i ljudski čitljivi brojevi. Najnovije višekodirane bočice se popularno koriste u laboratoriju. Laserski zašiljeni Datamatrix 2D crtični kutija na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestalim naljepnicama, a odmah ih može pročitati skenerom. Ljudski čitljivi brojevi omogućuju izravnu identifikaciju uzoraka za istraživače.

image.png

CryoKING 2D Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati, te poboljšava učinkovitost za istraživače Biostime, tako da se istraživači mogu usredotočiti na istraživanja hranjenja i njege.

image.png

"Doprinos životnim znanostima stalno, Posluživanje ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa. Biologix povećava ulaganja na rješenja i usluge biobankinga. Posljednjih godina, Biologix je postigao značajan napredak u području biobankarstva. Optimalna rješenja za biobankarstvo i integrirane usluge poboljšale su kapacitet istraživanja i razvoja Biostimea u prehrambenim i proizvodima za njegu. Bioloigix će pomoći medicinskim i istraživačkim institutima da dobiju značajne rezultate istraživanja u životnoj znanosti!