Dom > Vijesti > Sadržaj

Savjeti za filtriranje optimalnih tekućih otopina - Biologix

Jan 24, 2018

Kao vodeći proizvođač i dobavljač laboratorijskih proizvoda, Biologix se zalaže za projektiranje i proizvodnju visoko kvalitetnih, razumno cijenjenih znanstvenih i biomedicinskih proizvoda u znanstvenoj industriji, uključujući tradicionalne redovne laboratorijske potrošne materijale i CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje. Biologix filter savjeti, popularni proizvodi koji se koriste u mnogim laboratorijima svijeta.

Biologixovi filtrići su dizajnirani tako da odgovaraju različitim pojedinačnim i višekanalnim pipetama, te odgovaraju najpopularnijim markama pipeta. Savjeti su izrađeni od polipropilena u medicinskom stupnju, a filteri su izrađeni od visoko hidrofobnih UHMWPE. Standardni savjeti za filtriranje i savjeti za sniženje filtra dostupni u svim veličinama

Mala i jednolika veličina filtra pora osigurava točnost i preciznost aspiracije uzorka. Filteri sprječavaju unakrsno onečišćenje i oštećenja uzoraka, osiguravaju točnu i preciznu aspiraciju uzoraka te štite korisnika sprječavanjem uzorka tekućine ili pare da uđe u tijelo pipete. Savjeti tretirani s niskim zadržavanjem prolaze bez tretmana bez premaza i neće zagađivati ​​uzorke.

"Doprinos životnim znanostima stalno, Posluživanje ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa. Biologix povećava ulazne podatke o kvaliteti proizvoda i uslugama. Posljednjih godina, Biologix jača ulazak na istraživanje i razvoj proizvoda i usluga, te je postigao značajan napredak u liniji proizvoda i tehničkoj inovaciji. Biologix će kontinuirano pomoći glavnim istraživačima da dobiju značajne rezultate istraživanja.