NOVATEK - jednokratni skup virusa Tube&transport, zaštitni medij (klasično)

Primjenjivo za prikupljanje i prijevoz kliničke gripe, ptičje gripe, HFMD-a, ospica i drugih uzoraka virusa, kao i mikoplazme, uree plazme, klamidije i drugih uzoraka.

Detalji o proizvodu


Glavna komponenta:

Uključujući: jednu špricu i jednu 6 ml ili 12 ml epruvetu koja sadrži medij.

Swab: 1 Raspušten nosni bris ili OrralSwab

Srednja: 2 ml ili 3 ml ClassicMedium

Klasični medij: HBSS, antibiotici, BSA, krioprotektant, biološki pufer, fenol crveni.


Značajke:

1. U otopini se koristi više antibiotika da se spriječi bakterijska i gljivična kontaminacija.

2. BSA je dodan kao stabilizator proteina, štiti uzorke virusa i poboljšava brzinu odvajanja.

3. Dizajn za sprečavanje zgušnjavanja i sprečavanja istjecanja osigurao je uzorake ne curenje, u skladu s propisima WHO i propisima o biološkoj sigurnosti.


Zahtjevi za uzorke:

1. Primjenjivi uzorak: Klinički uzorci poput oralnog brisa, sline, ispljuvak.

2. Skladištenje i transport uzoraka: Obratite pažnju na vrijeme skladištenja. Uzorci se trebaju prevesti u odgovarajući laboratorij u roku od 2 radnih dana nakon prikupljanja, a temperatura skladištenja je 2 - 8 ° C; Ako se ne može dostaviti u laboratorij u roku od 48 , treba ga čuvati na -80 ° C ili niže i osigurati da se prikupljeni uzorci dostavljaju odgovarajućem laboratoriju u roku od {5}} tjedna. Uzorci trebaju izbjegavati ponavljane cikle zamrzavanja i odmrzavanja.

Upotreba:

操作图高清

Obavijest:

1. Koristi se za in vitro dijagnostiku, a ne za unutarnju ili vanjsku upotrebu kod ljudi ili životinja. Može prouzrokovati ozbiljne događaje ako se proguta;

iritantno je za oči i kožu. Ako se slučajno uprla u oči, isperite vodom. Tijekom uporabe treba održavati provjetravanje.

2. Ovaj proizvod je crvena, prozirna tekućina koja ne taloži. Ako se svojstva promijene, poput žute, zabranjena je upotreba.

3 Ako je potreban prijevoz na duže relacije, predlaže se korištenje hladnog lanca (5-25 ℃) kako bi se osigurala najbolja upotreba medija.


Informacije o narudžbi:

OpisMačka br.
Veličina paketa

1 * 1 2ml klasična epruveta za uzorkovanje virusa, koja sadrži 3 ml sredstva za čuvanje, bris 1. Pojedinačno umotan, Swab se sterilizira EO


19-1301- (klasični)50 kom / kutija, 10 boxs / slučaj

1 * 6 klasična epruveta za uzorkovanje virusa, koja sadrži 2 medij za očuvanje ml, bris 1. Pojedinačno umotan, Swab se sterilizira EO

19-1252- (klasični)50 kom / kutija, 10 boxs / slučaj


Hot Tags: NOVATEK-Jednokratni skup virusa Tube&Prijevoz, Srednji konzervacijski (klasični) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like