Zadržavanje niske 200ul Pipet Savjeti s filtrom

zadržavanje niske 200ul pipet Savjeti s filtrom Volumen 10ul 200ul 1000ul Materijal: medicinskog kvalitetnog polipropilena Filter materijal: visoko hidrofobne UHMWPE Boja: Prirodna boja, plava boja i žute boje Paket: 10000tips/slučaj (1000/vrećica/paket, 10pack /) Sterilni: ne-sterilno

Detalji o proizvodu

Biologix-1.PNG


zadržavanje niske 200ul pipet Savjeti s filtrom

Značajke

Savjeti su izrađeni od medicinskog kvalitetnog polipropilena i filteri su napravljeni od visoko hidrofobne UHMWPE.

-Filtri sprječavanje kontaminacije i oštećenja uzoraka, osigura točna i precizna uzorak aspiracija i zaštiti korisnika uzorak tekućine ili pare od ulaska pipeta tijelo.

-Standardnim filterom i nisko-zadržavanje filterom su dostupni u svim veličinama.

-Nisko-zadržavanje Savjeti proći kroz premaz besplatno liječenje i će zagaditi uzoraka.

-Sve filterom su autoclavable

-Dostupan u reket paket (sterilna) i masovno paket (ne-sterilno).

-Male i jednolike filter veličine pora osigurava točnost i preciznost uzorka aspiracija.

    


 YX_02.jpg

Biologix je specijalizirana u istraživanja, dizajn, proizvodnja i prodaja kvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih pomagala i biobanking proizvoda. Kroz svoju povijest dugu tvrtke, Biologix je bio među najboljih proizvođača u svijetu, i nastoji promicati rast života znanost.
YX_08.jpg

Biologix klase 100.000 cleanroom je u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardima kako bi osigurali visoku čistoću proizvodnje. I za svaku grupu, kvaliteti testiranja su snimljene i potpisao stručno osoblje za proizvod puštanje.


YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg


YX_19.jpg

   YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Kontakt: Vicky Lee

Mobile/Whatsapp/Wechat:86-13583151683.

E-pošta:Vicky@biologixgroup.com

Skype: Vicky Biologix

Facebook / povezane u: Vicky@biologixgroup.com


 

 

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojne proizvođača i dobavljača razne visoke kvalitete, niska cijena znanstvenih i biomedicinskih pomagala,

prikazuje kvalitetu 10ul, 200ul, 1000ul, 1250ul, sterilna i ne-sterilne masovnog i stalak paket DNK i RNK besplatno zadržavanje niske pipet Savjeti s filtar iz njegove profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su 10ul, 200ul, 1000ul, 1250ul, sterilna i ne-sterilne masovnog i stalak paket DNK i RNK besplatno zadržavanje niske pipet Savjeti s filterom su pod strogu kontrolu kvalitete i sustava upravljanja. Možete biti uvjereni da kupi.

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojne proizvođača i dobavljača razne visoke kvalitete, niska cijena znanstvenih i biomedicinskih pomagala, sada vam donosi kvalitetu zadržavanje niske 200ul pipet Savjeti s filtrom iz njegove profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su zadržavanje niske 200ul pipet savjete s filterom su izrađene pod strogu kontrolu kvalitete i sustava upravljanja. Možete biti uvjereni da kupi.
Hot Tags: zadržavanje niske 200ul pipet Savjeti s filtar proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like