Životinjski DNK komplet (spinova kolona)

Biologix Animal Genomic DNA Kit (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo izdvojiti i pročistiti genomsku DNK iz životinjskih uzoraka poput životinjske slezene, mišjeg repa, repa štakora itd. Optimizirani sustav pufera u setovima limenka...

Detalji o proizvodu

Biologix Animal Genomic DNA Kit (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo izdvojiti i pročistiti genomsku DNK iz životinjskih uzoraka poput životinjske slezene, mišjeg repa, repa štakora itd. Optimizirani sustav pufera u setovima mogu ukloniti proteine i druge organske nečistoće što je više moguće, a zatim lizirati životinjske stanice kako bi se oslobodila DNK koja se učinkovito adsorbira u membranu sa silicijem u koloni spina. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana. Pročišćena genomična DNK životinja pogodna je za aplikacije nizvodno, poput restriktivne probave, PCR amplifikacije, pripreme knjižnica, južne hibridizacije i drugih pokusa molekularne biologije.

Značajke

S jedinstvenom silika membranom, jednostavan i brz korak za visoko pročišćenu DNK u 40 min. Bez fenola / kloroforma sigurniji je od tradicionalnih setova.

Izdvojena DNA ima visoki prinos i visoke čistoće.

Pročišćena genomična DNA životinja pogodna je za restrikcijsku probavu, PCR amplifikaciju, pripremu biblioteke, južnu hibridizaciju i druge eksperimente molekularne biologije.


Mačka br.

Opis

Kol

71-2010

Kompleti DNK životinjskog gena (Spin Column)

50 Priprema / kutija


Mačka br.

Opis

Kol

71-2010

Kompleti DNK životinjskog gena (Spin Column)

50 Priprema / kutija


Hot Tags: životinjski genski dna kit (centrifugalni stupac) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like