Kit bakterijske genomske DNK (spinova kolona)

Biologix bakterijski genski komplet (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, sposobnom za brzo ekstrakciju i pročišćavanje genomske DNK od bakterija. Izvađeni fragment genomske DNK je velik, visoke čistoće i stabilan i pouzdan. Sa svojim jedinstvenim ...

Detalji o proizvodu

Biologix bakterijski genski komplet (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, sposobnom za brzo ekstrakciju i pročišćavanje genomske DNK od bakterija. Izvađeni fragment genomske DNK je velik, visoke čistoće i stabilan i pouzdan. Sa svojim jedinstvenim puferskim sustavom, genomska DNA učinkovito se adsorbira u silika membranu u spino koloni. Preostale nečistoće uklanjaju se s puferom za ispiranje (Buffer WB), a plazmidna DNA se eluira u puferu za ispiranje. Pročišćena genomska DNA pogodna je za aplikacije nizvodno, poput restriktivne probave, PCR amplifikacije, pripreme biblioteke i drugih eksperimenata s molekularnom biologijom.

Značajke

Optimizirana formula otopine savršeno je za jednostavno i brzo izdvajanje bakterijske genomske DNA.

Sa jedinstvenom silika membranom omogućava visoku sposobnost snažne adsorpcije nukleinskih kiselina pod specifičnim uvjetima otopine, te lako eluiranje nukleinske kiseline promjenom uvjeta.


BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam u svojoj profesionalnoj tvornici donosi kvalitetan bakterijski genomski dna kit (centrifugalni stupac). Naši proizvodi, poput bakterijskog DNA genita (vrti stupac), izrađeni su pod strogim sustavom kontrole i upravljanja kvalitetom. Možete biti sigurni u kupnju.

Mačka br.

Opis

Kol

71-2040

Kit bakterijske genomske DNK (spinova kolona)

50 Priprema / kutija

71-2041

Kit bakterijske genomske DNK (veliki paket)

1000 Priprema / kutija


Hot Tags: bakterijski genomski dna kit (centrifugalni stupac) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like