Plazmidni Maxiprep komplet (Spin Stupac)

Biologix Plasmid Midiprep Kit (spinova kolona) zasnovan je na klasičnoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, membrana silicijevog dioksida učinkovito adsorbira DNK u uvjetima niskog pH i kaootropnim uvjetima. Međutim, DNK se može eluirati i pročistiti pod vodenom otopinom, sposobnom za jednostavno i učinkovito ...

Detalji o proizvodu

Biologix Plasmid Midiprep Kit (spinova kolona) zasnovan je na klasičnoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, membrana silicijevog dioksida učinkovito adsorbira DNK u uvjetima niskog pH i kaootropnim uvjetima. Međutim, DNA se može eluirati i pročistiti pod vodenom otopinom, sposobnom za jednostavno i učinkovito ekstrahiranje i pročišćavanje plazmidne DNA iz bakterija. Pročišćena plazmidna DNA pogodna je za aplikacije nizvodno, poput restriktivne probave, PCR amplifikacije, sekvenciranja i pripreme biblioteka i drugih eksperimenata s molekularnom biologijom.

Značajke

Visokokvalitetna silika membrana sposobna je snažne adsorpcije na DNA pod specifičnim uvjetima i lako ispiranje nakon promjene stanja.

Automatska montaža, mala razlika između stupaca i serija, dobra ponovljivost.

Luer-outlet dizajn za dno centrifuge kako bi se olakšala centrifuga i sakupljanje.


Mačka br.

Opis

Kol

71-1120

Plazmidni Maxiprep komplet (Spin Stupac)

10 Priprema / kutija


Mačka br.

Opis

Kol

71-1120

Plazmidni Maxiprep komplet (Spin Stupac)

10 Priprema / kutija


Hot Tags: plazmidni maxiprep kit (centrifuzna kolona) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like