Kit genomske DNK pljuvačke (zglobni stupac)

Biologix setovi genomske DNK sline (Spin Column) temelje se na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo ekstrahirati i pročišćavati genomsku DNK iz uzoraka sline. Optimizirani puferski sustav u setovima može ukloniti proteinske i druge organske nečistoće u najvećoj mogućoj mjeri. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana. Značajke • S jedinstvenom silika membranom, jednostavan je i brz korak za visoko pročišćenu DNK. • zaostale nečistoće mogu se ukloniti puferom za pranje, DNK visoke čistoće pogodan je za aplikacije na nižoj razini kao što su PCR amplifikacija, PCR u stvarnom vremenu.

Detalji o proizvodu

Biologix setovi genomske DNK sline (Spin Column) temelje se na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo ekstrahirati i pročišćavati genomsku DNK iz uzoraka sline. Optimizirani puferski sustav u setovima može ukloniti proteinske i druge organske nečistoće u najvećoj mogućoj mjeri. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana.

Značajke

S jedinstvenom silika membranom jednostavan je i brz korak za visoko pročišćenu DNK.

zaostale nečistoće mogu se ukloniti puferom za pranje, DNK visoke čistoće pogodan je za aplikacije na nižoj razini kao što su PCR amplifikacija, PCR u stvarnom vremenu.


BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam u svojoj profesionalnoj tvornici donosi kvalitetan genski dna kit sline (spin pillow). Naši proizvodi, kao što su genomski dna kit sline (centrifugalni stupac), izrađeni su pod strogim sustavom kontrole i upravljanja kvalitetom. Možete biti sigurni u kupnju.

Mačka br.

Opis

Kol

71-2001

Kit genomske DNK pljuvačke (zglobni stupac)

50 Priprema / kutija


Hot Tags: slina genomic dna kit (centrifuzna kolona) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like