Komplet genoma DNK tla (spinova kolona)

Biologix tlo genomske DNA kompleta (Spin Column) temelji se na vlastitoj tehnologiji za pročišćavanje membrana od silikagela, sposobnom za brzo izdvajanje i pročišćavanje genomske DNK iz uzoraka svježeg tla, kao što su tlo na poljoprivrednim zemljištima, tlo na cvjetnim koritima ili vlažno blato itd. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, ...

Detalji o proizvodu

Biologix tlo genomske DNA kompleta (Spin Column) temelji se na vlastitoj tehnologiji za pročišćavanje membrana od silikagela, sposobnom za brzo izdvajanje i pročišćavanje genomske DNK iz uzoraka svježeg tla, kao što su tlo na poljoprivrednim zemljištima, tlo na cvjetnim koritima ili vlažno blato itd. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana. Pročišćena genomska DNK tla pogodna je za aplikacije nizvodno, poput restriktivne probave, PCR amplifikacije, sanacije knjižnica i drugih pokusa molekularne biologije.

Značajke

Visokokvalitetna silika membrana sposobna je snažne adsorpcije nukleinskih kiselina u kaotropnim uvjetima i lako ispiranje u uvjetima slane soli ili bez soli.

Pouzdan učinak pročišćenog genomske DNA u eksperimentima s molekularnom biologijom.


BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam u svojoj profesionalnoj tvornici donosi kvalitetan tlo genomski dna kit (centrifugalni stupac). Naši proizvodi, kao što su tlo genomskih dna kit (centrifugalni stup), izrađeni su pod strogim sustavom kontrole i upravljanja kvalitetom. Možete biti sigurni u kupnju.

Opis

Opis

Kol

71-2050

Komplet genoma DNK tla (spinova kolona)

50 Priprema / kutija

71-2051

Tlo Genomic DNA set (veliki paket)

1000 Priprema / kutija


Hot Tags: zemljani genski dna kit (centrifugalni stupac) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like