Stol Genomic DNA set (Spin Stupac)

Biologix Stool Genomic DNA Kit (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo ekstrahirati i pročišćavati genomsku DNK iz uzoraka stolice. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana. Pročišćena stolica ...

Detalji o proizvodu

Biologix Stool Genomic DNA Kit (Spin Column) zasnovan je na vlastitoj tehnologiji pročišćavanja membrana od silikagela, koja je sposobna brzo ekstrahirati i pročišćavati genomsku DNK iz uzoraka stolice. Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana. Pročišćena genomska DNA stolice pogodna je za aplikacije nizvodno, poput restriktivne probave, PCR amplifikacije, sanacije biblioteke i drugih pokusa molekularne biologije.

Značajke

Za uzorke čvrste ili tekuće stolice iz različitih izvora.

brzo ekstrahiranje i pročišćavanje genomske DNA iz uzoraka stolice u 1 h.

Dobivena genomska DNK je visoke čistoće, a kvaliteta je stabilna i pouzdana.

Sustav puferske otopine isključuje fenol / kloroform, siguran je za korisnika i okoliš.


BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam u svojoj profesionalnoj tvornici donosi kvalitetni stolni genomic dna kit (centrifugalni stupac). Naši proizvodi, kao što su stolica genomic dna kit (centrifugalni stupac), izrađeni su pod strogim sustavom kontrole i upravljanja kvalitetom. Možete biti sigurni u kupnju.

Mačka br.

Opis

Kol

71-2080

Stol Genomic DNA set (Spin Stupac)

50 Priprema / kutija

71-2081

Stool Genomic DNA Kit (veliki paket)

1000 Priprema / kutija


Hot Tags: stolica genomic dna kit (spin pilun) proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like